petak, 03 mart 2023 07:03

Apatinci donirali preko 100.000 dinara za lečenje svojih sugrađana

Crveni krst Apatin, u saradnji sa marketom Idea, izvršio je prebrojavanje sredstava koja su Apatinci donirali za lečenje naših sugrađana.

Kako navode iz ove apatinske organizacije, u kutijama za prikupljanje novčanih sredstava humani Apatinci ostavljali su novac za lečenje Svetlane Mirković, Aleka Ištokova i Danila Balaća.

Nakon prebrojavanja, na račun Svetlane Mirković uplaćeno je 16.070,00 dinara, za Aleka Ištokova prikupljeno je 64.650,00, dok iznos sredstava za lečenje Danila Balaća iznosi 28.210,00.

17252
“U ime organizacije i porodica lica za koja se prikuplja pomoć, sa ciljem da nam što pre ozdrave, zahvaljujmo se svim građanima koji pokazuju humanost na delu”, poručili sui z Crvenog krsta Apatin.

Izvor: radioapatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.