utorak, 21 februar 2023 06:38

Raspisan konkurs za kratku priču “Miodrag Borisavljević” – 50.000 dinara za najbolju priču

Opštinski kulturni centar Apatin raspisao je konkurs za kratku priču “Miodrag Borisavljević” 2023. godine. Prema propozicijama konkursa, jedan autor može poslati samo jednu priču koja se šalje u dva primerka pod šifrom (rešenje šifre, u posebnoj koverti, dostaviti sa pričama). Takođe, jedan autor može da učestvuje samo sa jednom šifrom i nagrada se dodeljuje samo jednom autoru. Istom autoru nagrada se ne može dodeliti drugi put.

Tema konkursa je slobodna. Priče moraju biti neobjavljene, dužine do šest hiljada (6.000) karaktera sa razmacima.

Konkurs je otvoren do 20. aprila 2023. godine.

Dodela nagrade (plaketa sa likom Miodraga Borisavljevića i 50.000 dinara) predviđena je za poslednju nedelju septembra 2023. godine, u sklopu 8. festivala kratke forme “Potpis”.

Adresa za slanje priča:

Opštinski kulturni centar Apatin
Festival kratke forme “POTPIS”
za nagradu „Miodrag Borisavljević“
Trg Nikole Tesle br. 12
25260 Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.