Klizalište u Odžacima počelo sa radom Klizalište u Odžacima počelo sa radom
utorak, 27 decembar 2022 06:33

Klizalište u Odžacima počelo sa radom

Kao što je prethodnih dana najavlјeno, klizalište na platou ispred Sportskog centra u Odžacima, počelo je sa radom. Prema rečima Dejana Kostić, direktora Sportskog centra Odžaci, klizalište će raditi svakog dana od 10 časova ujutru, dok je za 21 čas planirana poslednja smena klizača. Prva dva dana rada, u subotu i nedelјu, 24. i 25. decembra, korišćenje klizališta je bilo besplatno, u svim terminima za sve posetioce, dok će nakon toga cena ulaznice iznositi 100 dinara.

U prethodnim danima je uloženo dosta truda i rada da se podigne nivo sigurnosti klizača, pre svega najmlađih, koji su najčešći korisnici klizališta, tako što je zaštitna ograda dodatno podignuta i ojačana. U večernjim satima će biti u upotrebi i svetleći laserski efekti, koji će klizanje učiniti još atraktivnijim.

Kostić je zamolio sve korisnike klizališta da poštuju kućni red i pravila ponašanja na klizalištu, radi bezbednosti i potpunog ugođaja za sve i iskoristio ovu priliku da u ime opštine Odžaci i Sportskog centra poželi svim posetiocima dobro druženje, dobar ugođaj i lepo klizanje na ledu.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.