sreda, 26 oktobar 2022 09:16

Radnik Hipola koji je povređen u eksploziji podlegao povredama

 

Radnik “Hipola” koji je teže povređen u sinoćnoj eksploziji i požaru u toj fabrici, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine.

Zbog teških telesnih povreda među kojima su vodeće opekotine tela, I.S. (1975) iz Odžaka je sinoć prebačen u novosadsku bolnicu i nalazio se u kritičnom stanju.

Nakon sprovedenih reanimacionih postupaka, adekvatne dijagnostike i operativnog lečenja, pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju i terapiju bola.

Kolege i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od I.S. koji je prema navodima medija radio u fabrici “Hipol” 27 godina, a iza sebe je ostavio suprugu i sina.

Drugi povređeni radnik nalazi se u Opštoj bolnici u Somboru i njegovo stanje je stabilno.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.