petak, 04 februar 2022 09:28

Gotova sezona klizanja u Odžacima

Klizalište koje je bilo postavljeno na platou ispred Sportskog centra Odžaci 31. januara je zvanično zatvoreno. Ovogodišnja sezona klizanja bila je, prema oceni direktora SC Dejana Kostića, veoma uspešna. Ovo potvrđuje i broj poseta klizalištu tokom mesec i po dana koliko je klizalište bilo u funkciji. Najveću radost ono je predstavljalo, prirodno, za najmlađe sugrađane.

-Možemo reći da smo zadovoljni kompletnim radom klizališta, zimska sezona je protekla u najboljem redu bez problema i povreda, na zadovoljstvo kako svih nas u Sportskom centru tako i klizača. Spomenuću samo da smo u periodu od 23. decembra do 31. januara imali ukupno 5.210 posetilaca na klizalištu, znači 5.179 dece i 31 odraslu osobu – naveo je Dejan Kostić.

Rekordan broj posetilaca je zabeležen jednog decembarskog dana kada je na klizalištu uživalo gotovo 360 sugrađana.

Klizalište je, prema rečima direktora Kostića, radilo i u vreme praznika, a za Božić su deljene besplatne ulaznice.

Vreme je išlo na ruku najupornijim klizačima, budući da je ove sezone bilo dosta hladnih dana. Klizalište je i ove godine ispunilo svoj osnovni cilj, a to je promocija klizanja, zimskog sporta koji osim rekreacija predstavlja i poseban vid zabave.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.