utorak, 01 februar 2022 08:41

Završen novogodišnji turnir u malom fudbalu u opštini Odžaci

 

Juče je u hali Sportskog centra u Odžacima završen novogodišnji turnir u malom fudbalu. Ljubitelji sporta su u prethodnih mesec dana imali prilike da uživaju u takmičarskim utakmicama u tri kategorije pod pokroviteljstvom opštine Odžaci.

Nakon završenih finalnih utakmica u tri starosna uzrasta mlađih kategorija odigrane su utakmice za plasman veterana kod kojih su trijumfovali veterani Zadrugara iz Srpskog Miletića, koji su bili bolji od veterana Poleta iz Karavukova. U seniorskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Dionisa iz Lalića. Po okončanju finalnog meča uručene su nagrade i pehari za tri najbolje ekipe, nagrade je seniorima uručio Nebojša Nikolić član opštinskog veća zadužen za oblast sporta, veteranima direktor Sportskog centra Dejan Kostić i ekipi mlađih kategorija Milan Cvetković.

izvor:odzaci.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.