petak, 03 decembar 2021 07:49

Otvoren poziv za predloge članova za Savet za mlade opštine Odžaci

Komisija za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose opštine Odžaci, pokrenula je postupak za izbor članova Saveta za mlade opštine Odžaci.

Predlog za članove Saveta mogu dostaviti sve odborničke grupe, mesne zajednice, udruženja građana, omladinske organizacije i udruženja, škole i druge javne službe.

Najmanje polovinu članova Saveta činiće mladi uzrasta od 15 do 30 godina, koji su aktivnostima i postupcima afirmisali pozitivnu ulogu i značaj mladih u lokalnoj zajednici, odnosno koji su dobitnici školske, fakultetske, naučne ili druge nagrade od značaja za mlade, dok će drugu polovinu činiti članovi koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu sa problemima mladih, imaju dokazanu stručnost, ili su aktivno učestvovali u većem broju aktivnosti od važnosti za mlade.

Skupština opštine će nakon prijava izabrati članove Saveta, vodeći računa o ravnopravnosti polova, i zastupljenosti pripadnika nacionalnih manjina čiji je jezik u službenoj upotrebi na teritoriji opštine Odžaci. Predsednik i članovi Saveta za mlade biraju se na period od četiri godine, a po isteku mandata mogu biti ponovo izabrani.

Predlozi za članove Saveta za mlade opštine Odžaci se podnose na pisarnici Opštinske uprave Odžaci, ili putem pošte, na adresu Skupštine opštine Odžaci sa naznakom “Predlozi za članove Saveta za mlade opštine Odžaci“, sa napomenom “Ne otvarati”. Rok za podnošenje predloga je 09.12.2021. godine.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.