utorak, 09 novembar 2021 07:57

Potpisani ugovori o energetskoj sanaciji u opštini Odžaci

 

U opštini Odžaci danas su potpisani i uručeni u višenamenskoj sali Sportskog centra Odžaci, čime je i zvanično završen javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova.

Ugovor o sufinansiranju mera energetske sanacije potpisali su predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić, građani opštine Odžaci kao krajnji korisnici i firme kao direktni korisnici. Projekat sufinasiraju Vlada Republike Srbije preko resornog ministarstva i lokalna samouprava. Polovinu sredstava za zamenu stolarije i za postavljanje izolacije subvencionisaće država i lokalna samouprava, a drugu polovinu građani. Radovi počinju 15. novembra, tako da će uz uštedu energije, 133 porodica na području Odžaka ove zime imati toplije domove.

 izvor:ozdaci.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.