sreda, 27 oktobar 2021 08:00

Obaveštenje o privremenom zatvaranju raskrsnica u Odžacima

 

Obaveštava se javnost da su u periodu 26.10.2021. godine do 07.11.2021. godine  planirni radovi na rekonstrukciji dve saobraćajnice u naseljenom mestu Odžaci.

Za vreme izvođenja radova predviđeno je zatvaranje sledećih raskrsnica:

 Raskrsnica u ulici Knez Mihajlova i Vidovdanska (kod predškolske ustanove ''Bajka'') biće zatvorena za saobraćaj u periodu od 26. 10.2021. godine do 01.11.2021. godine

 Raskrsnica u ulici Knez Mihajlova i Jurija Gagarina (u centru, kod Komercijalne banke) biće zatvorena za saobraćaj u periodu od 28. 10.2021. godine do 07.11.2021. godine.

izvor:odzaci.rs

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.