nedelja, 24 oktobar 2021 11:01

Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u opštini Odžaci

Imunizacija protiv sezonskog gripa počela je i u opštini Odžaci, a vakcinu je moguće primiti u Domu zdravlja Odžaci, kao i u svim seoskim ambulantama. Zdravstveni radnici preporučuju da se osobe koje su u riziku, hornični bolesnici, oboleli od malignih bolesti, vakcinišu što pre jer je zaštita neophodna. U ovoj sezoni je zaštita od virusa gripa od velikog značaja, s obzirom na komplikacije koje se mogu javiti ako se udruženo jave virus gripa i kovida.

Vakcine protiv gripa i Kovida-19 mogu se primiti istog dana u različite ruke.

izvor:odzaci.rs

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.