Obaveštenje za korisnike prava na dečiji dodatak u Odžacima Obaveštenje za korisnike prava na dečiji dodatak u Odžacima
subota, 09 maj 2020 07:31

Obaveštenje za korisnike prava na dečiji dodatak u Odžacima

Odeljenje za društvene deleatnosti opštine Kula obaveštava korisnike dečijeg dodatka da provere kada im ističe dečiji dodatak, kako bi ostvarili ovo pravo.

Potrebno je da se korisnici obavezno jave Službi dečijeg dodatka opštine Kula radi produženja prava ukoliko je rešenje isteklo, a datum isteka prava na dečiji dodatak nije precizno naveden ili su korisnici ovog prava dobili rešenje na kojem je navedeno da pravo traje do isteka vanrednog stanja. Obaveštenje se odnosi na korisnike prava tokom vanrednog stanja od 15. marta 2020. godine do 6. maja 2020. godine. Uslužni centar Opštine Kula će za građane biti otvoren od ponedeljka, 11. maja.

Nakon vanrednog stanja ostvarivanje prava će se realizovati po uobičajenoj proceduri. Više informacija korisnici mogu dobiti i na telefone Službe dečijeg dodatka: 025/751-142 i 751-141

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.