Predškolska ustanova Poletarac u Odžacima počinje sa radom 11. maja Predškolska ustanova Poletarac u Odžacima počinje sa radom 11. maja
sreda, 06 maj 2020 18:49

Predškolska ustanova Poletarac u Odžacima počinje sa radom 11. maja

Predškolska ustanova “Poletarac” iz Odžaka obaveštava roditelje da počinje sa radom u ponedeljak, 11. maja. Od ponedeljka će raditi objekti celodnevnog boravka u Odžacima – centralni, “Park” i “Bajka”.

“U prvoj fazi otvaranja objekata, a na osnovu iskazanih potreba porodica, teži se minimizovanju zdravstvenih rizika za decu, roditelje i zaposlene. U prvoj fazi kreću deca čiji su roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici deteta, u obavezi da se vrate na posao, a nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja dece”, saopšteno je iz Predškolske ustanove u Odžacima.

Na osnovu dopisa iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva zdravlja roditelji su u obavezi da donesu:

- potvrdu od strane poslodavca koja dokazuje da moraju da obavljaju poslove u sedištu ili drugim poslovnim i organizacione jedinicama poslodavca, sa kontaktom poslodavca. U svim drugim situacijama preporučuje se da dete ostane kod kuće;

-potvrdu od nadležnog pedijatra da je dete zdravo i uredno vakcinisano.

“PU ‘Poletarac’ će organizovati svoj rad u skladu sa smernicama i preporukama Ministarstva prosvete i Ministarstva zdravlja i izvršiti sve potrebne pripreme kako bi obezbedili zdrav i bezbedan boravak dece i zaposlenih”, dodaje se u saopštenju.

izvor: ico.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.