petak, 13 avgust 2021 06:20

NOVA ULIČNA AKCIJA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“

Ulična akcija je deo projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ koji se realizuje u 17 gradova i opština u Srbiji sa ciljem da se unapredi dijalog između civilnog društva i lokalnih samouprava, kako bi se stvorio dijalog kroz angažovanje građana i približavanje njihovih problema donosiocima odluka. U Vojvodini se projekat realizuje samo u Bečeju,Subotici, Vršcu i Odžacima.

U subotu će se deliti oficijelni flajeri projekta i obaveštenja i pozivi Ekološkog pokreta Odžaka građanima da se priključe akciji ispunjavanjem online ankete.

Anketu možete popuniti od kuće. U pretraživač svog kompjutera, laptopa ili telefona upisati www.pratimja.rs, po otvaranju platforme kliknuti na ANKETA, popuniti anketu i popunjenu anketu direktno dostaviti Centru za evropske politike klikom na dugme „Pošalji“.

Na platformi www.pratimja.rs nalazi se i deo TAKMIČENjE, tako da možete učestvovati u nagradnoj igri pričom o dobrom ili lošem iskustvu o radu opštinske uprave, izraženo video, vizuelnim ili pisanim sadržajem. Više o takmičenju klikom na TAKMIČENjE ili direktno na:
https://www.pratimoreformu.rs/otvoreni-poziv-za-gradjane-i-gradjanke/

Za Ekološki pokret Odžaka

Ivica Ćirić, predsednik

The post NOVA ULIČNA AKCIJA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Ekološki pokret Odžaka obaveštava građane odžačke opštine da će u subotu, 14.8.2021. godine, na platou ispred ulaza Gradske pijace, od 6-11 časova, organizovati drugu po redu uličnu akciju u okviru realizovanja projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“.

The post NOVA ULIČNA AKCIJA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...