petak, 13 avgust 2021 06:20

NOVA ULIČNA AKCIJA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“

Ulična akcija je deo projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ koji se realizuje u 17 gradova i opština u Srbiji sa ciljem da se unapredi dijalog između civilnog društva i lokalnih samouprava, kako bi se stvorio dijalog kroz angažovanje građana i približavanje njihovih problema donosiocima odluka. U Vojvodini se projekat realizuje samo u Bečeju,Subotici, Vršcu i Odžacima.

U subotu će se deliti oficijelni flajeri projekta i obaveštenja i pozivi Ekološkog pokreta Odžaka građanima da se priključe akciji ispunjavanjem online ankete.

Anketu možete popuniti od kuće. U pretraživač svog kompjutera, laptopa ili telefona upisati www.pratimja.rs, po otvaranju platforme kliknuti na ANKETA, popuniti anketu i popunjenu anketu direktno dostaviti Centru za evropske politike klikom na dugme „Pošalji“.

Na platformi www.pratimja.rs nalazi se i deo TAKMIČENjE, tako da možete učestvovati u nagradnoj igri pričom o dobrom ili lošem iskustvu o radu opštinske uprave, izraženo video, vizuelnim ili pisanim sadržajem. Više o takmičenju klikom na TAKMIČENjE ili direktno na:
https://www.pratimoreformu.rs/otvoreni-poziv-za-gradjane-i-gradjanke/

Za Ekološki pokret Odžaka

Ivica Ćirić, predsednik

The post NOVA ULIČNA AKCIJA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Ekološki pokret Odžaka obaveštava građane odžačke opštine da će u subotu, 14.8.2021. godine, na platou ispred ulaza Gradske pijace, od 6-11 časova, organizovati drugu po redu uličnu akciju u okviru realizovanja projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“.

The post NOVA ULIČNA AKCIJA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“ appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici pregledali podatke 99 miliona vakcinisanih protiv korona virusa i napravili listu nuspojava i neželjenih reakci...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.