subota, 03 jul 2021 09:06

U subotu počinje kupališna sezona na bazenu u Odžacima

U subotu, na dan otvaranja, Upravni odbor Javne ustanove “Sportski centar Odžaci” odobrio je besplatno korišćenje bazena i ležaljki u periodu od 03.07. do 09.07. Od subote 10. jula ulaz će se naplaćivati po ceni od 100 dinara, kao i iznajmljivanje ležaljki.

Radno vreme bazena je od 10:00 do 19:00 sati radnim danima i od 09:00 do 19:00 časova vikendom.

The post U subotu počinje kupališna sezona na bazenu u Odžacima appeared first on Naše Mesto.


Bazen u Odžacima otvara se sutra 03. jula u 10:00 časova. Odžačani će spas od letnje vrućine konačno moći da potraže na gradskom bazenu.

The post U subotu počinje kupališna sezona na bazenu u Odžacima appeared first on Naše Mesto.


Read full article on Naše mesto - Odžaci


Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.