četvrtak, 16 februar 2023 06:19

Obeležavanje 77 godina rada Crvenog krsta u Odžacima

Juče je zamenica predsednika opštine Dejana Salaj posetila opštinsku organizaciju Crvenog krsta u Odžacima, povodom obeležavanja 77 godina postojanja i rada ove organizacije.

13. februar se obeležava kao dan kada je 1946. godine održana osnivačka skupština opštinskog odbora Crvenog krsta Odžaci na kojoj su izabrani upravni i nadzorni odbor, sekretar i predsednik ove organizacije. Prema rečima Ljilјane Mladenović sekretara Crvenog krsta u Odžacima, ova organizacija je verovatno postojala i ranije, ali je pre 77 godina dobila svoj institucionalni oblik, dok je u decenijama koje su usledile zahvalјujući velikom broju volontera realizovala programe pomoći ugroženima.

Tokom posete je zaklјučeno da postoje brojne oblasti u kojima treba graditi institucionalnu saradnju opštine Odžaci sa Crvenim krstom u našoj opštini.

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.