Početak jeseni u znaku Festivala cveća u Kuli Početak jeseni u znaku Festivala cveća u Kuli
utorak, 20 septembar 2022 04:41

Početak jeseni u znaku Festivala cveća u Kuli

Ovogodišnji Jesenji festival cveća održaće se u centru Kule u petak i subotu, 30 septembra i 1. oktobra. Štandovi će za lјubitelјe cveća i hortikulutre biti otvoreni od 8 do 18 časova u centru Kule, u Kramerovoj ulici kod Pošte.

Preko sto proizvoćača ponudiće Kulјanima najkvalitetnije cvetnice, ali i baštenske potrepštine i dekoraciju, po izuzetno povolјnim cenama uz velike popuste. Manifestaciju organizuju opština Kula i Turistička organizacija opštine Kula.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.