četvrtak, 16 decembar 2021 07:26

Društvu za sport i rekreaciju invalida opštine Kula uručeno priznanje Sportskog saveza invalida Vojvodine

Juče je u Novom Sadu, u Sportskom savezu invalida Vojvodine, održana prigodna svečanost na kojoj su najuspešnijim organizacijama invalida sportista u Vojvodini uručena priznanja za ostvarene rezultate na pokrajinskim prvenstvima u toku 2021. godine. Za priznanja se nadmetalo ukupno dvanaest opštinskih organizacija invalida sportista u deset sportskih disciplina. Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Kula je u tako jakoj konkurenciji, u generalnom plasmanu, zauzelo treće mesto, sa ukupno osvojena 93 boda.

Ispred kulskih sportista bile su ekipe Zrenjanina, koja je završila na drugom mestu sa 94 i po boda i ekipa Novog Sada koja je bila najbolja sa 100,5 bodova. Predsednik Sportskog saveza invalida Vojvodine, Milorad Kilibarda, je vođama tri najuspešnije organizacije uručio pehare i zahvalnice za ostvareni plasman. 

U ime Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula pehar i zahvalnicu je primio predsednik Društva, Dragan Đumić.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.