subota, 16 oktobar 2021 07:59

MESNA ZAJEDNICA „KOLUT“ PODRUMSKI PROSTOR PRETVORILA U SALU ZA REKREACIJU

Mesna zajednica „Kolut“ je sredstva za tekuća ulaganja, koja dobija od lokalne samouprave, ove godine uložila u rekonstrukciju sale podrumskog prostora zgrade Mesne zajednice. Izvršeni su keramički, molerski i drugi investicioni radovi, a nabavljena je i podloga koja pogoduje održavanju različitih fizičkih aktivnosti, čime je omogućeno da se u ovoj sali u buduće održavaju različiti vidovi sportske rekreacije.

Početak rada sale ozvaničen je danas u prisustvu gradonačelnika Sombora Antonia Ratkovića i članova saveta Mesne zajednice, uz prigodan program koji su pripremili učenici Osnovne škole „Ognjen Prica“. Osnovna škola iz Koluta biće i prvi korisnik ovog prostora u kom će se održavati časovi fizičkog vaspitanja.

„Naš sledeći zajednički korak je da rešimo problem grejanja u ovoj sali, da tokom zimskog perioda ova sala može da se koristi. Znamo svi da je veliki problem bio u Osnovnoj školi Ognjen Prica, s obzirom da nisu imali salu i da je ovo jedno od rešenja koje je realizovano zahvaljujući izvanrednoj saradnji direktorice i Saveta mesne zajednice, a mi kao grad svakako da ćemo dati podršku i da u narednim koracima još više uredimo ovaj prostor“ rekao je graadonačelnik.

Marija Delić, direktorica škole „Ognjen Prica“ se zahvalila gradu i svim institucijama koje su pomogle da se ovaj prostor uredi. „Školi će ovo biti od velikog značaja, s obzirom da nemamo uopšte fiskulturnu salu, pa želimo da ovaj prostor iskoristimo za realizaciju časova fizičkog vaspitanja“ kazala je Delić.

 

Marko Erceg, predsednik Saveta Mesne zajednice „Kolut“ istakao je da je cilj bio da se deci, omladini i svim sugrađanima obezbedi prostor za održavanje sportsko-rekreativnih aktivnosti.

Rekreativna sala dostupna je svim zainteresovanim meštanima i udruženjima, a o terminima korišćenja treba da se dogovore sa Mesnom zajednicom „Kolut“.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.