petak, 30 avgust 2024 04:26

Priveden zbog napada na službeno lice i ugrožavanje sigurnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli uhapsili su M. P. (1962) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se sumnjiči da je u svojoj kući pretio lekaru, koji je došao da ukaže pomoć njegovoj bivšoj supruzi, da će ga ubiti.

Potom je, kako se sumnja, u prostorijama Policijske stanice u Kuli pokušao da udari jednog policajca, takođe, preteći mu ubistvom i vređao drugog policajca, pa je protiv njega podneta i prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru. U pretresu kuće osumnjičenog, policija je pronašla poluautomatsku pušku sa pripadajućim okvirom.

M. P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, saopšteno je iz Policijske uprave Sombor.

Slobodno vreme

Lifestyle

Klimatske promene ubrzavaju zagrevanje okeana, što tera ajkule da napuštaju koralne grebene Ajkule su ključne za održav...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.