nedelja, 04 februar 2024 07:13

Policija: U Kuli uhapšen vozač automobila sa pištoljem

Policija je u Kuli uhapsila vozača automobila kod koga je pronašla pištolj sa pet metaka, saopštila je danas Policijska uprava Sombor.

U saopštenju piše i da je policija u stanu koji osumnjičeni koristi pronašla pištolj sa izbrušenim fabričkim brojem i dva okvira i 31 metak različitog kalibra.

Kod vozača su pronađene i tri kesice sa oko 20 grama semenki nalik na seme kanabisa a u stanu kesa sa oko 84 grama praha za koji policija sumnja da je amfetamin.

Policija ga tereti za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet narkotika.

Osumnjičenom, koji je iz okoline Vrbasa, je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden u tužilaštvo.

Izvor: danas.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.