Deveti Dani bundeve u subotu u Kuli Deveti Dani bundeve u subotu u Kuli
petak, 06 oktobar 2023 08:14

Deveti Dani bundeve u subotu u Kuli

Deveti Dani bundeve održaće se u subotu 7. oktobra u velikom parku, u srcu Kule, između 10 i 17 časova. Štandovi će biti oživljeni raznolikim proizvodima od bundeve i pružiće vam priliku da uživate u njenom bogatom ukusu i raznim kulinarskim čarolijama.

Osim toga, u pripremi je program za najmlađe posetioce. Deca će imati priliku da učestvuju u raznim aktivnostima kao što su radionice, crtanje i izrada simpatičnih bundevica, a u okviru programa očekuje se i mali zoovrt, gde vas očekuju razne domaće životinje, kao i mnoge igre i zabava za najmlađe.

U sklopu kulturno-umetničkog programa pripremljen je dečiji karneval koji će oduševiti sve mališane. Hor ,,Vile“, kulturno-umetničkog društva ,,Durmitor“ prirediće nezaboravan nastup. Za ljubitelje muzike planiran je bogat muzički program koji će dodatno ulepšati ovu čarobnu manifestaciju.

Organizator ,,Dana bundeve“ je udruženje ,,Eko Kula“, uz velikodušnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Opštine Kula i Turističke organizacije opštine Kula.

Izvor: nasemesto.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.