Noćno kupanje i akva fitnes na bazenu u Kuli Noćno kupanje i akva fitnes na bazenu u Kuli
četvrtak, 06 jul 2023 05:50

Noćno kupanje i akva fitnes na bazenu u Kuli

Počevši od ponedelјka, 10. jula, na bazenu u okviru Sportskog centra u Kuli počinje noćno kupanje. Bazen će za posetioce u večernjem terminu biti otvoren od 20 do 23 časa. Ulaz je 200 dinara.
Na istoj lokaciji startuje i akva fitnes, tj. vežbe u vodi namenjene oblikovanju tela za sve uzraste.

Termini vežbi su utorak i četvrtak od 17 do 18 časova i subota od 18 do 19 časova. Prijave su moguće trideset minuta pre početka treninga, a on će se izvoditi u srednjem bazenu. Cena je 300 dinara po jednom terminu, a sve potrebne informacije moguće je dobiti na broj telefona: 061/37-24-270, Adrijana Srdić Ćirović.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.