utorak, 20 jun 2023 09:40

Nova zgrada Policijske stanice u Kuli danas počela sa radom

Juče, 19. juna 2023, nova zgrada Policijske stanice u Kuli zvanično je počela sa radom.

Po rečima predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića, ova zgrada stvoriće nove i bolje uslove, kako za građane, tako i za zaposlene u policiji, a stara zgrada, koja je bila jedna od najzapuštenijih, dobiće novu funkciju.

Nova zgrada nalazi se nešto dalje od stare, takođe u Lenjinovoj ulici, preko puta Srpske pravoslavne crkve Svetog Marka i OŠ ,,Isa Bajić“.

Izvaor: nasemesto.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.