U toku pripremni radovi pred početak kupališne sezone na bazenu u Kuli U toku pripremni radovi pred početak kupališne sezone na bazenu u Kuli
sreda, 07 jun 2023 06:45

U toku pripremni radovi pred početak kupališne sezone na bazenu u Kuli

Radovi na uređenju i čišćenju bazena u okviru SRC ''Vašarište'' uveliko su u toku. Do sada je bazen ispražnjen i očišćen, a nastavlja se dalje sa neophodnim radovima kako bi kupališna sezona mogla da počne uskoro.

Prošlu kupališnu sezonu obeležio je rekordan broj posetilaca, mnoštvo sportskih aktivnosti poput odbojke na pesku, joge, noćnog kupanja… Mnogobrojni mališani svoje prvo plivačko umeće stekli su upravo u okviru škole za plivanje na bazenu. Ono čime se kolektiv može pohvaliti svakako je činjenica da pored dobre zabave, zdravog sportskog duha i rekreacije nije zabeležena nijedna povreda.

Plan je da se određeni mobilijar ove godine dopuni i da spremni dočekaju prve kupače i nastave sa istim ciljem kao i prošle godine – u zdravom sportskom duhu, razonodi i bez povreda.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.