utorak, 04 april 2023 06:17

Promocija zbirke pesama ,,Volela bih da si tu“, Milice Bojanić, u četvrtak u Kuli

U četvrtak, 6. aprila, sa početkom od 12 časova, u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Kuli, održaće se promocija zbirke pesama ,,Volela bih da si tu“, Milice Bojanić.

Prema rečima autorke, ova zbirka pesama puna je mladalačkog zanosa i nežnosti. Ljubav je ispraćena uz muziku i gitaru, ostavljena u svojoj snazi i čistoti. Čitajući o izgubljenoj, nesrećnoj ljubavi i patnji, ali i o iskrenoj ljubavi, punoj ushićenja i radosti, ušetaćete u Miličin lirski svet. Njega ne čine samo ljubavne pesme, već i rodoljubiva osećanja koja su utkana u pesme, u kojima su prisutna sećanja na našu bogatu istoriju, a iznenadiće vas i pesme o gitarama, muzici i životu.

Milica je učenica četvrtog razreda Ekonomsko-trgovinske škole. Posle uspeha postignutog u oblasti književnosti, u kom je njena pesma ,,Zvezde“ izašla u zbirci pesama mladih pisaca Srbije i dijaspore, odlučila je da ode korak dalje i izbaci svoju prvu e – knjigu (zbirku pesama). Više informacija o samoj knjizi, ali i o tome kako možete da je kupite moći ćete da saznate na samoj promociji.

Izvor: nasemesto.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.