ponedeljak, 09 januar 2023 05:09

U akciji protiv ribokradica uoči praznika oduzeto 11 kilometara mreža

U pojačanim kontrolama ribolovnih voda kojima upravlja JVP “Vode Vojvodine”, uoči novogodišnjih i božićnih praznika, zaplenjeno je čak 11 kilometara nelegalno postavljenih mreža, tačnije 365 komada mreža.

Ribočuvarska služba JVP “Vode Vojvodine”, pod čijom su ingerencijom ribolovne vode i zaštićena područja, proteklih dana radila je pojačanim intenzitetom radi sprečavanja krivolova, saopštilo je to preduzeće.

Akcije su sprovedene u saradnji sa Jedinicom za bezbednost na rekama MUP-a Srbija na sledećim područjima: Park prirode “Jegrička”, kanal Bečej-Bogojevo, kanal Novi Sad – Savino Selo, Kikindski kanal, kanal Novi Bečej – Banatska Palanka, kanal Bački Petrovac – Karavukovo i reka Dunav.

Kako se dodaje u saopštenju, Ribočuvarska služba je sa novom i savremenijom opremom tokom 2022. godine uspešno sprovela 3.152 kontrole, a u akcijama je zaplenjeno oko 70 kilometara ilegalno postavljene mreže, 179 komada raznog nedozvoljenog alata i sedam čamaca.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.