OVO SU NOVE CENE GORIVA Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin u narednih 7 dana NOVE CENE GORIVA
subota, 10 decembar 2022 06:12

OVO SU NOVE CENE GORIVA Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin u narednih 7 dana

Objavljene su nove cene goriva. Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 201 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 171 dinara za litar.

Izvor: agrofin.rs
Prošle nedelje, maksimalna cena dizela je izosila 205 dinara, a benzin evropremijum BMB 95, 175 dinara. Dakle, dizel je jeftiniji 4 dinara, a benzin 4 dinara. I prošle nedelje gorivo je pojeftinilo dizel za 4 dinara, a benzin za 3.

Vrednost sirove nafte juče je iznosila 77 dolara po barelu, što je poslednji put bilo pre skoro devet meseci. Jutros je cena još niža 76 dolara po barelu na londonskom tržištu. Koliko je cena pala govori i podatak da je barel u junu ove godine, dakle pre samo 6 meseci koštao 120 dolara!

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.