sreda, 06 april 2022 07:07

Danas počinje sajam privrede u Mostaru, učestvuje 18 firmi iz Srbije

Na 23. međunarodnom Sajmu privrede u Mostaru, koji će biti održan od danas do 9. aprila, predstaviće se 18 srpskih kompanija iz sektora poljoprivrede i prehrambene industrije, metalske, tekstilne, hemijske i industrije prerade drveta.

Svečanosti povodom otvaranja ove sajamske manifestacije prisustvovaće premijerka Srbije Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto. Čija je zemlja partner sajma i predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković, kao i predstavnici BiH.

Na otvaranju Sajma privrede u Mostaru biće i predstavnici PKS-a i Razvojne agencije Srbije. Koji su srpskim kompanijama omogućili učesće u okviru Nacionalnog štanda Srbije.

izvor:025info.rs

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.