subota, 27 novembar 2021 05:05

DANAS OD 14 ČASOVA BLOKADA SVIH PUTEVA U SRBIJI

 Situacija je alarmantna. Donošenje zakona o eksproprijaciji nije ništa drugo do čin veleizdaje. Ovo ne sme proći. Narodna skupština Republike Srbije de fakto je prestala da postoji kršenjem Ustava, i zakona koji narod svodi na kmetove, skupštinu instrument za sprovođenje državne pljačke, a Republiku na okupiranu teritoriju, piše u saopštenju Ekološkog ustanka.

Savez ekoloških organizacija SEOS najavio je terensku pobunu protiv sumanutih, a verovatno i poslednjih trzaja ovog korumpiranog i despotskog režima. Heroji odbrane svojih imanja iz Gornjih Nedejica, Pranjana, Lajkovca, Rekovca, pozvali su na ustanak i očekuju pomoć svih nas.

Ekološki ustanak nastavlja zajedničku borbu i formiranje najšireg fronta pobune da svi zajedno konačno stanemo na put ovom bestijalnom režimu.

- Blokada puteva u čitavoj Srbiji, danas u 14 - najavljuje Aleksandar Jovanović Ćuta, ekološki aktivista.

Zajedništvo je u ovom trenutku ključna reč! Ovo je borba svih nas.

Ekološki ustanak poziva sve organizacije i građane na ujedinjenje u borbi protiv otimačine naše dedovine, a detalji oko blokade određenih lokacija biće naknadno objavljeni.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • BELA PITA

    Deserti 20. 01. 2022.

    BELA PITA Za nas je bela pita oduvek bila limun pita. Ovaj kolač takvog pamtim i takvog želim da ga pamtim. Divne tanke korice[…]

    Read more...