četvrtak, 16 maj 2024 04:04

Osuđena majka monstrum: Tukla dete i sve prenosila uživo na društvenim mrežama, sada je čeka zatvor

Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu okrivljenoj S.Đ. iz Grocke kojom je oglasio krivom za krivično delo nasilje u porodici, odnosno svojim maloletnim detetom i osudio je na kaznu zatvora u trajanju od dve godine.

S.Đ. se teretila za nasilje u porodici, kao i da je zajedno sa P.P izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

„Nakon izvođenja svih dokaza na glavnom pretresu usled nedostatka istih da su S.Đ. i P.P. izvršili krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica , tužilštvo je odustalo od krivičnog gonjenja za ovo krivično delo protiv okrivljenih“, navode iz Drugog OJT.

Zbog toga je predloženo da se S.Đ. oglasi krivom za krivično delo nasilje u porodici i osudi na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, koju je sud prihvatio i izrekao okrivljenoj, pišu Novosti.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.