subota, 06 maj 2023 05:42

MUP uputio apel roditeljima: Obratite pažnju na dečije profile na društvenim mrežama

MUP Srbije apelovao je danas na roditelje da obrate pažnju na ponašanje dece prilikom korišćenja interneta, sa posebnim akcentom na profile na društvenim mrežama.

- Poštovani građani, u svetlu svih nemilih događaja, više nego ikada do sada, neophodno je da očuvamo razumnost i stabilnost, pogotovo prema našoj deci koja informacije prate iz različitih izvora i medija - navodi se u saopštenju MUP-a objavljenom na Fejsbuku.

U 2 masovna ubistva za 2 dana ubijeno 17 osoba: U SRBIJI GORI NA HILJADE SVEĆA, poziv građanima da večeras ispred Starog dvora odaju poštu stradalima (FOTO, VIDEO)
Oni apeluju da dečiji profili na društvenim mrežama budu pod roditeljskom kontrolom, u smislu nadzora nad sadržajima kojima dete pristupa, sa kim i na koji način komunicira i u kom vremenu.

- Budimo prisutni i udruženi u prevazilaženju situacije koja je sve građane Srbije uznemirila i duboko potresla - piše u objavi.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.