četvrtak, 27 april 2023 05:24

Novosađanka kupila piletinu na pijaci, ali kada je rasekla meso ZGADIO JOJ SE ŽIVOT

Jednoj Novosađanki presela je kupovina piletine na pijaci, jer kada je došla kući i počela da seče meso zgadio joj se život.

Njena majka podelila je neprijatno iskustvo spremanja obroka pokazavši fotografiju mesa od kog će vam se prevrnuti utroba.

Tanja stalno kupuje u istom marketu, ali sad joj je prekipelo: "Izmerila sam meso koje mi je mesar dao na kućnoj vagi. Sramota!"
- Ćerka kupila pile danas na Ribljoj pijaci kod registrovanog prodavca, gde uvek kupuje. Da ga iseče, kad... Zna li neko šta je ovo?! Šta nam ovo rade, ljudi moji? - napisala je zabrinuta majka pored fotografije pilećih grudi čije su kosti pozelenele.

U komentarima ispod objave javljali su se zgroženi ljudi. Jedan od korisnika objasnio je o čemu se radi.

Bolest "zelenih kostiju"

Navodno, u pitanju je bolest "zelenih kostiju", koje se javlja kod prebrze utovljenosti. Meso sa ovom bolešću svakako nije ispravno, jer je uveliko nastupila infekcija.

- Ovaj slučaj treba prijaviti inspekciji - stoji u jednom od komentara.

Međutim, neki su izneli i pretpostavku da su pileće kosti pozelenele, jer je meso više puta zamrzavano i odmrzavano.

Drugi su imali i šaljive komentare, navodeći da je to "piletina punjena avokadom“, kao i da je to "punjeno belo po ceni obično belog, a još se žališ“.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.