Telekom ukinuo još televizijskih kanala korisnicima Telekom ukinuo još televizijskih kanala korisnicima foto Mirjana Stevanović
četvrtak, 02 mart 2023 05:12

Telekom ukinuo još televizijskih kanala korisnicima

Telekom Srbija ukinuo je korisnicima kablovske televizije još šest kanala u okviru irisTV, dva kanala u okviru irisGO i jedan kanal u okviru određenog paketa i ponude Supernove. Obaveštenja o ovome objavljena su na sajtu Mts i Supernova.

Potrošači su, zbog ukidanja kanala, stekli uslove za jednostrani raskid ugovora sa ovim operatorom, bez naknade štete. U organizaciji Efektiva objašnjavaju da potrošači, u slučaju da žele da iskoriste svoje pravo za raskid ugovora, treba samo da vode računa da li su, možda, sa operatorom potpisali takozvani kombinovani ugovor, gde su uz uslugu kablovske televizije i interneta, uzeli i neki uređaj – poput telefona.

„Obaveštavamo vas da se od 1. marta 2023. godine ukidaju TV kanali u okviru iris TV paketa: MOBA, JEKA MUZZIK, MUZZIK, Rock N Roll MUZZIK, World Wide MUZZIK, POP STAR. U okviru irisGO ukidaju se kanali MUZZIK i JEKA MUZZIK“, stoji na sajtu Mts.

I na sajtu Supernove stoji slično obaveštenje.

„Obaveštavamo vas da se od 01. marta 2023. godine ukida TV kanal JEKA MUZZIK koji se nalazi na poziciji 428, u okviru MOVE ’N’ GO, Super Plan paketa, kao i u okviru stare EXE NET ponude“, navodi se na sajtu Supernove.

Ni na jednom, ni na drugom sajtu ne stoji obaveštenje o pravu potrošača na raskid ugovora zbog jednostrane promene ugovorne obaveze.

Izvor: danas.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Narednog puta kad budete skrolovali kroz svoj Instagram i Fejbuk (Facebook) fid, moći ćete da vidite video editovan uz p...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.