Pavle Raič Pavle Raič

25. avgusta 1933. godine u Somboru je rođen Pavle Raič, strelac na glinene golubove, državni reprezentativac, savezni majstor strelac i savezni sudija.

Bio je član reprezentacija Srbije i Vojvodine koje su 11 puta bile državni prvaci. Sa 49 pogodaka od 50 mogućih 1957. godine bio je apsolutni državni rekorder.

Dobitnik je Plakete SSJ i Diplome sa plaketom SSV.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.