Fudbalski klub Radnički Fudbalski klub Radnički

Fudbalski klub Radnički

Fudbalski klub Radnički u Somboru je osnovan 1912. godine.

Za to vreme hiljade mladića oblačilo je crveno-beli dres i s ponosom ga nosilo. Mnogi velikani fudbala ne samo u Somboru nego i šire, ponikli su ovde ili svojim umećem doprinosili uspesima.

Ljubitelji fudbala slažu se da je ovo verovatno najboljih jedanaest igrača: Rukavina, Mišanji, Pantelić, Jergić, Vrbaški, Nestorović(stoje) Pozder, Vrga, Popović, Zarić i Buzadžić.

Kako su igrali svedoči i slika na kojoj se vide prepune tribine Gradskog stadiona.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.