subota, 04 februar 2023 06:06

Scena za decu i mlade “Fabrika snova” u Kulturnom centru Laza Kostić u Somboru

U petak, 10. 2. 2023. godine, u 18.00 časova, počinje sa radom Scena za decu i mlade “Fabrika snova”.

Predstave će se prikazivati jednom mesečno u vašoj i našoj Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na Vencu Radomira Putnika 2.

Pozivamo vas da nam se pridružite i da zajedno sa nama uživate u predstavama koje su za vas pripremili naši vredni saradnici.

Karte za prvu predstavu “Aska i vuk” biće u prodaji od srede, 8. 2. 2023. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave sat vremena pre projekcije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.