sreda, 18 januar 2023 06:34

U Somboru otvoren 12. „Kup nacija“ – Međunarodni turnir u boksu za žene

Međunarodni turnir u ženskom boksu „Kup nacija“ po 12. put okupio je takmičarke ove plemenite veštine u Sombor.

Ove godine na turniru će se boriti 108 takmičarki iz 14 zemalјa: Alžira, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Belorusije, Hrvatske, Engleske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Kazahstana, Holandije, Rumunije, Srbije i Slovačke.
Reprezentacija Srbije predstaviće se sa 25 takmičarki od kojih četiri dolaze iz Bokserskog kluba Sombor.

12. „Kup nacija“ je danas u Gradskoj hali „Mostonga“ svečano otvoren, a prisutne su pozdravili direktor Bokserskog kluba Sombor Slobodan Stanić, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšić, kao i članica Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović koja je zvanično označila početak takmičenja.

„Kup nacija“, nalazi se u „A“ kalendaru Svetske bokserske federacije, a takmičenje se održava u organizaciji Bokserskog kluba „Sombor“, Grada Sombora i uz podršku Bokserskog saveza Srbije.

Nadmetanje će trajati sve do nedelјe, 22. januara, za kada su zakazane finalne borbe.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.