utorak, 17 januar 2023 06:16

Javni poziv za predlog za izbor sportiste godine u Somboru

Sportski savez Grada Sombora raspisao je Javni poziv za prikupljanje predloga za izbor godišnjih priznanja u olimpijskim i neolimpijskim sportovima najuspešnijim sportistima, ekipama i trenerima.

S tim u vezi, nagrade se između ostalog dodeljuju po sledećim kategorijama:

najuspešniji sportista: pionir, kadet, junior i senior iz pojedinačnih olimpijskih sportova (1. 2. i 3. mesto) i neolimpijskih sportova (1. mesto).
najuspešniji sportista – pionir, kadet, junior i senior iz ekipnih sportova (1. mesto)
najuspešniji sportista – pionirka, kadetkinja, juniorka i seniorka iz pojedinačnih olimpijskih sportova (1. 2. i 3. mesto) i neolimpijskih sportova (1. mesto).
najuspešniji sportista – pionirka, kadetkinja, juniorka i seniorka iz ekipnih sportova (1. mesto)
najuspešnija ekipa (olimpijskih i neolimpijskih sportova)
najuspešniji trener(olimpijski i neolimpijskih sportova)

Posebna priznanja dodeljuju se u kategoriji „Školski sport“:

osnovne škole – najuspešnija škola, pojedinac, pojedinka i nastavnik
srednje škole – najuspešnija škola, pojedinac, pojedinka i nastavnik

Takođe, nagrade se dodeljuju i u kategoriji sportska rekreacija:

najuspešniji pojedinac i pojedinka
najuspešnija ekipa
u kategoriji za vrhunski sportski rezultat ostvaren u sportskim organizacijama van teritorije Grada Sombora

Nagrada za životno delo dodeliće se priznanjem za doprinos i razvoj sporta na teritoriji Grada Sombora.

Prijave (popunjeni obrasci) se podnose od danas, 16. januara, do 25. januara, lično u kancelariji Sportskog saveza Grada Sombora ili poštom na adresu: Venac vojvode Petra Bojovića 11, 25000 Sombor.

Predlog za izbor najboljih u 2022. godini mogu dati sportske organizacije, granski sportski savezi, škole, sporski radnici i pojedinci na obrascu propisanom Pravilnikom.

Pravilnik i obrasci za izbor sportiste Grada Sombora za 2022. godinu će biti dostavljeni sportskim organizacijama, savezima i sredstvima informisanja elektronskim putem ili se mogu preuzeti u kancelariji Sportskog saveza grada Sombora, Venac vojvode Petra Bojovića 11, Sombor.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti lično ili na telefon 025/ 436 – 787 Sportskog saveza grada Sombora (Venac vojvode Petra Bojovića 11).

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.