Sombor spreman za 12. Kup nacija u boksu za žene 12. Kup nacija u boksu za žene
četvrtak, 12 januar 2023 06:45

Sombor spreman za 12. Kup nacija u boksu za žene

Tradicionalan međunarodni „Kup nacija“ za žene biće 12. put održan u Somboru od 16. do 22. januara. Prestižni međunarodni turnir koji je u „A“ kalendaru Svetske bokserske federacije okupiće 22 reprezentacije sa oko 170 takmičarki iz zemalja sa tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Borbe će početi 17. januara, a žreb je dan ranije, od 20 časova. 

„Očekujemo učešće brojnih osvajačica medalja sa evropskih i svetskih šampionata. Sombor ima i svoju uzdanicu, Draganu Jovanović, koja je bila bronzana na omladinskom šampionatu Evrope u Bugarskoj i četvrta na proteklom Prvenstvu sveta u Španiji. Očekujemo uspešan nastup naše ženske reprezentacije u svim uzrasnim kategorijama. Ono što je u ovom trenutku najbitnije, grad Sombor je sa svojim smeštajnim kapacitetima potpuno spreman da ugosti takmičarke i rukovodstvo njihovih reprezentacija, kao i Bokserski klub „Sombor“ koji je kao tehnički organizator obezbedio uslove za takmičenja po najvećim svetskim standardima u ovom sportu“ – kaže u ime organizatora somborskog „Kupa nacija“ Stojan Knežević.

„Kup nacija“ će biti i najbolja provera forme za sve učesnice predstojećeg Svetskog prvenstva koje će biti održano u martu u Indiji.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.