utorak, 10 januar 2023 05:38

Sednica gradskog veća: Usvojen Plan javnih nabavki Grada Sombora za 2023. godinu

Gradsko veće grada Sombora održalo je juče 137. sednicu na čijem dnevnom redu su se našle četiri tačke.

Između ostalog, Gradsko veće donelo je Uputstvo o radu trezora Grada Sombora za 2023. godinu. Ovo Uputstvo namenjeno je direktnim budžetskim korisnicima i njime se reguliše način izvršenja budžeta, budžetsko računovodstvo i izveštavanje, kontrola finansijskih transakcija, kao i sadržina obrazaca za Glavnu knjigu trezora.

Na jučerašnjoj sednici Gradsko veće usvojilo je i Plan javnih nabavki Grada Sombora za 2023. godinu, a u okviru finansijskih pitanja usvojeni su finansijski planovi za pozicije gradskog budžeta za Građevinsko zemlјište i puteve, Upravlјanje i održavanje saobraćajne infrastrukture – Javni red i bezbednost, Politički sistem lokalne samouprave i Opšte javne usluge Uprave, Unapređenje privrednog i investicionog ambijenta – Dotacije nevladinim organizacijama, a takođe u okviru plana Opštih usluga lokalne samouprave – Upravlјanje u vanrednim situacijama za 2023. godinu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.