Prva akcija dobrovoljnog davanјa krvi u 2023. godini Prva akcija dobrovoljnog davanјa krvi u 2023. godini
petak, 06 januar 2023 07:24

Prva akcija dobrovoljnog davanјa krvi u 2023. godini

Crveni krst Sombor i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine danas su organizovali prvu akciju dobrovolјnog davanja krvi u 2023. godini.

Akcija je održana u prostorijama Crvenog krsta Sombor, a sugrađanima koji su odlučili da pruže podršku onima kojima je to najpotrebnije, priklјučio se i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Gradonačelnik je ovom prilikom apelovao na sve koji su u mogućnosti da se priklјuče akcijama i postanu dobrovolјni davaoci krvi.

„Kraj godine i početak nove je vreme sabiranja i pravlјenja balansa ne samo institucija nego i svakog čoveka. Razmišlјamo šta su drugi učinili za nas, ali i šta smo mi učinili za druge. Danas sam ponovo poželeo da svratim do Crvenog krsta i još jednom dam krv za naše sugrađane i apelujem i na Vas da to učinite. Dobro se dobrim vraća! Empatija – osećaj za druge lјude je dokaz da nismo samo fokusirani na sebe, nego da umemo da spoznamo tuđe potrebe i olakšamo tuđu nevolјu i donosi posebnu ispunjenost i zadovolјstvo” poručio je gradonačelnik Ratković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Google ukida uslugu koju je predstavio još u oktobru 2020. godine. U pitanju je Google One VPN koji, kada je predstavlj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.