subota, 31 decembar 2022 06:59

Javni poziv za davanje u zakup 18 stanova za izbeglice u Somboru i drugim gradovima

Komesarijat za izbegice i migracije (KIRS) objavio je danas javne pozive za davanje u zakup sa mogućnošću kupovine 18 stambenih jedinica na teritoriji jedinica lokalnih samouprava Sombor, Vršac, Ub, Rača, Majdanpek, Obrenovac i Lazarevac.

U pitanju su stambene jedinice koje su ranije izgrađene, navodi se u saopštenju Komesarijata.

Na javne pozive mogu da se prijave izbeglice i bivše izbeglice koje imaju prijavljeno boravište/prebivalište u jedinici lokalne samouprave u kojoj se nalaze stambene jedinice sa javnog poziva.

Prijave se podnose Komesarijatu za izbeglice i migracije do 17. februara 2023. godine.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom mogu se preuzeti na sajtu Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs kao i u prostorijama KIRS u Beogradu, i na oglasnim tablama jedinica lokalne samouprave u kojima se nalaze stambene jedinice sa javnog poziva.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.