Saradnјa Sombora sa delegacijom EU i fondom „Evropski poslovi“ Saradnјa Sombora sa delegacijom EU i fondom „Evropski poslovi“
četvrtak, 22 decembar 2022 05:15

Saradnјa Sombora sa delegacijom EU i fondom „Evropski poslovi“

U utorak, 20. decembra, u prostorijama Gradske uprave u Somboru održan je sastanak predstavnika lokalne samouprave sa predstavnicima Delegacije Evropske unije u Srbiji i Fonda „Evropski poslovi“ Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Na sastanku su učestvovali gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, Nikola Bertolini i Frederik Misrahi ispred Delegacije EU u Srbiji, direktor Fonda „Evropski poslovi“ Aleksandar Simurdić, kao i pomoćnik gradonačelnika Branislav Svorcan, koordinator za evropske poslove prof. Saša Bošnjak i šef Odseka za lokalni ekonomski razvoj Mihael Plac.

Učesnici sastanka razgovarali su o uspostavlјanju buduće saradnje između grada, Delegacije EU i Fonda, kao i planovi za nove zajedničke projekte.
Tokom sastanka gradonačelnik i njegovi saradnici predstavili su i projekte na teritoriji Sombora koji su realizovani zahvalјujući finansiranju iz fondova Evropske unije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.