Veče zahvalnosti Udruženјa za pomoć MNRO grada Sombora Veče zahvalnosti Udruženјa za pomoć MNRO grada Sombora
ponedeljak, 19 decembar 2022 16:47

Veče zahvalnosti Udruženјa za pomoć MNRO grada Sombora

Udruženje za pomoć MNRO grada Sombora u petak, 16. decembra organizovalo je veče zahvalnosti u prostorijama Mesne zajednice „Mlake“.

Povod za okuplјanje bila je želјa članova na poseban način zahvale svima koji su učestvovali i pomagali u radu Udruženja za pomoć MNRO grada Sombora, ali i namera da se zajednička saradnja na unapređenju položaja osoba sa invaliditetom nastavi i u narednom preriodu.

U okviru programa, predsednica Udruženja Katarina Salkanović održala je prezentaciju o radu i aktivnostima koje ovo udruženje sprovodi, a u znak zahvalnosti za podršku dodelјene su zahvalnice Udruženju „Malo kralјevstvo“, Somborskom edukativnom centru, Osnovnoj školi „Nikola Vukićević“, Miodragu Tepavcu, ocu Savi Nikoliću, Odelјenju za društvene delatnosti Gradske uprave, Somborskim novinama, Gimnaziji „Velјko Petrović“, Srednjoj medicinskoj školi „Dr Ružica Rip“, Draganu Kneževiću ispred MZ „Mlake“, članici Gradskog veća Antoniji Nađ Kosanović, Centru za razvoj obrazovanja „Planeta“, Kancelariji za mlade, Organizaciji „Čepom do osmeha“, ŠOSO „Vuk Karadžić“ i gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.