Zakazana 21. sednica Skupštine grada Sombora Zakazana 21. sednica Skupštine grada Sombora
četvrtak, 15 decembar 2022 06:49

Zakazana 21. sednica Skupštine grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus zakazao je 21. sednicu Skupštine za sredu, 21. decembar 2022. godine, u Velikoj skupštinskoj sali zgrade „Županije“, sa početkom u 9.00 časova.

Odbornici će na dvadesetoj sednici odlučivati o 22 tačke dnevnog reda, između ostalog o predlogu nacrta Odluke o budžetu Grada Sombora za 2023. godinu, predlozima rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja javnih komunalnih preduzeća „Čistoća“, „Energana“, „Parking servis Sombor“, „Prostor“, „Vodokanal“, „Vodovod“ i „Zelenilo“.

Na dnevnom redu naći će se i predlog Godišnjeg plana rada Komunalne milicije grada Sombora za 2023. godinu, predlog za prestanak mandata vršioca dužnosti direktora i imenovanje direktora JKP „Prostor“ Sombor, predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Turističke organizacije grada Sombora za 2023. godinu, predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju za 2023. godinu, kao i predlozi za davanje saglasnosti na programe rada javnih ustanova u oblasti društvenih delatnosti za 2023. godinu i to za: Gradsku biblioteku „Karlo Bijelicki“, Narodno pozorište Sombor, Galeriju „Milan Konjović“, Istorijski arhiv Sombor, Gradski muzej Sombor, Kulturni centar „Laza Kostić“, Sportski centar „Soko“, Centar za socijalni rad Sombor, Apotekarsku ustanovu Sombor i Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Sombora.
Saziv 21. sednice Skupštine grada možete pogledati ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.