DELEGACIJA GRADA BAJE POSETILA SOMBOR DELEGACIJA GRADA BAJE POSETILA SOMBOR
petak, 09 decembar 2022 05:41

DELEGACIJA GRADA BAJE POSETILA SOMBOR

U sredu, 7. decembra, predstavnici grada Sombora ugostili su delegaciju bratskog grada Baje. Povod posete bio je radni sastanak na temu uređenja bezbednosti saobraćaja u zonama škola i sistem parkiranja, kao i način saniranja divljih deponija u gradu i okolnim selima.

Na sastanku koji je održan u prostorijama Gradske uprave učestvovali su ispred grada Sombora zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica, član Gradskog veća Silard Janković i pomoćnik gradonačelnika Atila Pribila, a ispred grada Baje zamenik gradonačelnice Peter Sel (Szél Péter), načelnica Odeljenja za komunalne poslove i bezbednost Aniko Rubuš (Rubus Anikó) i stručni saradnik Laslo Mihalji (Mihályi László).

Nakon radnog sastanka, delegacije su obišle i nekoliko lokacija u gradu gde su predstavnici Baje upoznati sa sistemom uređenja zona škola u Somboru.

Slobodno vreme

Lifestyle

Retki su pop-kulturni fenomeni kao što je Alan Ford, koji toliko osvoje jednu zemlju u kojoj nisu nastali i postanu i os...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.