Zajedničkom saradnјom do ukidanјa barijera Zajedničkom saradnјom do ukidanјa barijera
subota, 03 decembar 2022 06:27

Zajedničkom saradnјom do ukidanјa barijera

U susret Međunarodnom danu osoba sa invaliditetom, koji se obeležava 03. decembra, danas je u Centru za pružanje usluga socijalne zaštite grada Sombora održan sastanak sa predstavnicima pružaoca usluge Personalnog asistenta, Udruženja slepih Sombor i Pokreta malih lјudi Srbije.

Tokom sastanka udruženja su predstavila plan aktivnosti za narednu godinu, sa namerom da podršku za svoje buduće projekte potraže konkurisanjem na gradske konkurse. Takođe, oni su ovom prilikom dali i sugestije za unapređenje postojećih usluga, kao i rešavanje pitanja barijera u javnim ustanovama.

Udruženja su ovom prilikom pohvalila nedavno postavlјanje prilaznih rampi na ulaze u pet javnih objekata, a član Gradskog veća Darko Smilјanić istakao je nameru da se i u narednoj godini nastavi sa realizacijom projekata koji će omogućiti bolјu pristupačnost javnih ustanova svim sugrađanima.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.