Nove rampe za lakši prilaz ispred pet ustanova Nove rampe za lakši prilaz ispred pet ustanova
petak, 25 novembar 2022 05:57

Nove rampe za lakši prilaz ispred pet ustanova

Kako bi se omogućila bolјa pristupačnost javnim ustanovama za sve građane, Grad Sombor ove godine izdvojio je sredstva za postavlјanje prilaznih rampi na ulazu objekte pet ustanova.

U toku je postavlјanje rampe koja će olakšati ulazak i omogućiti lakšu dostupnost usluga Doma zdravlјa koje se sada nalaze u objektu bivšeg ATD-a u ulici Mite Popovića, a radove koji su u toku obišli su danas gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Darko Smilјanić.

Bolјa pristupačnost javnim objektima, imajući u vidu prvenstveno lakšu pristupačnost za osobe sa invaliditetom, od sada je dostupna na ulazu u Centar za pružanje usluga socijalne zaštite koji se nalazi u Grašalković palati, na ulazu u Muzej Podunavskih Švaba, kao i u zgradi Kulturnog centra „Laza Kostić“, gde je završena postavka rampi. Takođe, nova prilazna rampa biće postavlјena i na ulazu u Gradsku biblioteku „Karlo Bijelicki“.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.