U TOKU PRESVLAČENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA NA DEONICI PUTA KROZ BEZDAN U TOKU PRESVLAČENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA NA DEONICI PUTA KROZ BEZDAN
sreda, 02 novembar 2022 04:46

U TOKU PRESVLAČENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA NA DEONICI PUTA KROZ BEZDAN

Radovi na revitalizaciji državnog puta od graničnog prelaza Bački Breg do Sombora privode se kraju. U toku je presvlačenje završnog sloja asfalta na deonici kroz naselјeno mesto Bezdan, a radove koji su u toku obišli su danas gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga Goran Nonković i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicije Đorđe Zorić.

„Pre par godina završena je prva deonica, kroz prekograničnu saradnju sa Mađarskom, u dužini od 14,6 km, a u ovoj godini nastavlјaju se radovi u dužini od preko 10 km na ovom državnom putu od Sombora ka Bačkom Bregu. Veoma je bitno što rekonstrukcijom i rehabilitaciom ovog državnog puta povećaće se i nosivost samog puta, time ćemo omogućiti da jedna celina od Sombora ka graničnom prelazu Bački Breg bude kompletno rehabilitovana. Očekujemo do kraja novembra da budu završeni radovi. U sledećoj nedelјi biće kompletno završen završni sloj, tada nas očekuju radovi na bankinama, na kolskim prilazima, kao i na uređenju atmosferskih kanala“ rekao je Ratković.

U toku 2022. godine ukupno je rehabilitovano blizu 20 km državnih puteva na teritoriji Grada Sombora, kompletno su završeni radovi kroz naselјeno mesto Kolut, a rekonstruisane su i dve obilaznice oko Sombora.
„Mi kao Grad nastavlјamo sa uređenjem lokalnih puteva i do kraja decembra uradićemo i u drugim naselјenim mestima radove koje smo predvideli za ovu godinu“ poručio je gradonačelnik.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.