PODRŠKA SOCIJALNO UGROŽENIM LICIMA U PLAĆANJU ENERGENATA PODRŠKA SOCIJALNO UGROŽENIM LICIMA U PLAĆANјU ENERGENATA
utorak, 18 oktobar 2022 04:48

PODRŠKA SOCIJALNO UGROŽENIM LICIMA U PLAĆANJU ENERGENATA

Grad Sombor ove godine podržaće socijalno ugrožena lica u plaćanju energenata za grejnu sezonu 2022/2023. putem javnog poziva za dodelu energetskih vaučera.

Uz pomoć energetskih vaučera u iznosu od 15. 000 dinara socijalno ugrožena lica moći će da plate račune za utrošenu toplotnu energiju ili da nabave ogrev (drvo, pelet, briketi). Za dobijanje energetskih vaučera mogu da se prijave socijalno ugrožena lica tako što će potrebnu dokumentaciju dostaviti Centru za pružanje usluga socijalne zaštite grada Sombora, Trg Cara Lazara broj 1.

Više o potrebnoj dokumentaciji, uslovima i načinu prijave možete da pogledate u tekstu javnog poziva na sledećem linku: Javni poziv za izbor korisnika za dodelu subvencija – energetskih vaučera za socijalno ugrožena lica sa područja Grada Sombora

Rok za dostavlјanje prijava je 25. oktobar, a za dodatne informacije možete da pozovete Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Sombora na 025/415-081.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.